Serveis editorials i lingüístics

Amb tu des del 2023

Coneix-nos
Correcció de textos

Correcció de textos

Traducciones de Texto

Traducció

Transcripciones

Transcripció

Redacción

Redacció

Diseño Gráfico

Disseny gràfic

Servicios a Empresas

Serveis per a empreses

Editamos tu Libro

Editem el teu llibre

Nuestros Trabajos

Els nostres treballs

Qui som

Communico és una empresa de serveis editorials i lingüístics dedicada a satisfer qualsevol necessitat de publicació que puga tindre una empresa, una institució o un particular. Des de la nostra fundació com a consultoria en 2003, ens hem especialitzat en la producció editorial, la qual cosa ens ha permés obtindre la confiança d'una gran diversitat de clients.

L'art de l'edició

La confiança dels nostres clients és el nostre millor aval. En Communico, el nostre equip de professionals està compost per titulats en les diverses disciplines necessàries en el procés d'edició. El fet de tindre més de vint anys d'experiència, sostinguts pel coneixement i l'ús de les darreres tecnologies, ens permet assegurar un producte final de qualitat, atractiu i modern.

Portafolis

En el nostre portafolis, es pot comprovar l'àmplia gamma de solucions per a qualsevol necessitat editorial

  • Treballs: Oferim una diversitat de serveis, des de la correcció de textos fins a l'assessorament per a fer un llibre.
  • Editem el teu llibre: Brindem un suport complet a l'edició del llibre, per a convertir qualsevol projecte en una realitat.

Formació

Col·laborem amb institucions universitàries per a oferir pràctiques en empresa que complementen la formació de l'alumnat i faciliten la seua inserció professional en l'àmbit editorial.