Corrección lingüística

Correcció de textos

Oferim serveis de correcció de textos per a una àmplia varietat de documents, des de llibres i revistes fins a ponències i pàgines web. El nostre equip d'assessors i correctors lingüístics garanteix la precisió i claredat dels textos, així com una comunicació efectiva.


Nivells de correcció:

Correcció ortotipogràfica i gramatical

Aquest servei permet detectar i eliminar les faltes ortogràfiques, resoldre les fallades d'accentuació o puntuació, corregir els errors gramaticals i unificar aquells criteris tipogràfics que no sempre s'empren com cal. Això ens permetrà comptar amb un escrit apropiat, transparent i, per tant, eficaç.

Correcció d'estil

Millorem el discurs, procurem la coherència i enriquim el lèxic per a conferir major exactitud al missatge, evitant errors freqüents en l'ús del llenguatge.

Traducció

El nostre equip de traductors professionals ofereix serveis d'alta qualitat en una varietat d'idiomes i disciplines. Treballem amb traductors natius per a garantir la naturalitat y precisió de cada text. També oferim serveis de traducció jurada i d'interpretació.

Diversitat de perfils formatius:
Oferim traduccions especialitzades en diferents disciplines i llengües, assegurant una adaptació precisa al context i al receptor.

Serveis a empreses

Proporcionem serveis especialitzats de redacció i assessorament editorial per a empreses que busquen millorar la seua comunicació escrita. Des de la redacció de cartes comercials fins al disseny de continguts web, ens encarreguem de tots els aspectes de la producció textual per a garantir una imatge coherent i professional.


Procés d'impressió:
Ens ocupem del procés d'impressió perquè pugues centrar-te en el teu negoci, oferint un valor afegit mitjançant una comunicació escrita de qualitat.

¿Necessites millorar la qualitat dels teus textos? Contacta amb nosaltres hui mateix per a obtenir els nostres serveis de correcció i edició!

Transcripcions

Realitzem transcripcions de diversos tipus de documents, des d'originals escrits fins a transcripcions especials, com el subtitulat. Garantim la confidencialitat i precisió de cada projecte.

 

Tipus de transcripcions:

Transcripció d'originals

Copiem textos o documents audiovisuals en la mateixa llengua d'origen. Assegurem una reproducció fidel i precisa.

Transcripcions especials

Inclouen subtitulats i transcripcions per a corpus concrets, amb una codificació específica en cada cas.

Redacció

Oferim serveis de redacció professional, des de l'elaboració de textos complets fins a la reelaboració de documents existents. El nostre equip garanteix una comunicació clara i efectiva en cada projecte.


Intervencions orientades:
Ens enfoquem a transmetre informació amb rigor i claredat. Adaptem el llenguatge al públic objectiu i assegurem una comunicació persuasiva.

Disseny gràfic

Oferim serveis de disseny gràfic integral, inclosos la maquetació, el disseny de cobertes i la impressió. Ens assegurem que els teus documents tinguen un aspecte professional i atractiu.


Tres serveis:

Maquetació

Distribuïm estèticament i funcionalment els elements dels teus documents per a una presentació atractiva i funcional.

Disseny gràfic

Creem elements visuals impactants, des de il·lustracions fins a logos corporatius, per a potenciar la marca i el missatge.

Impressió

Oferim diverses opcions d'impressió per a adaptar-nos a les necessitats del client, amb la màxima qualitat i professionalitat.

Editem el teu llibre

Oferim serveis complets d'edició per a autors interessats a publicar els seus llibres. Ens encarreguem de tot el procés editorial, des de la correcció lingüística fins a la gestió de l'ISBN, per a convertir qualsevol projecte en una realitat.

Procés d'edició

Des de la recepció del text original, guiem al client a través de tot el procés de publicació. Assegurem els més alts estàndards de qualitat i professionalitat.

Recursos i preus

Els nostres recursos tècnics i la nostra experiència professional ens permeten oferir la possibilitat de publicar a preus competitius.

Terminis de lliurament

La realització i lliurament del llibre depén de la complexitat d'aquest, per a garantir una producció eficient i adequada a les necessitats del llibre que s'edita.

¡Contacta amb nosaltres per a descobrir com podem ajudar-te!